this is me

My photo
“I want to be very close to someone I respect and admire and have somebody who feels the same way about me.”

Sunday, August 28, 2011

"kalau saya tak kawin lagi.."


"kalau saya tak kawin lagi..mesti saya dah ajak awak couple dgn saya.."

pernah somebody said this to you....????

kalau ada apa reaction korang????

things happen with some reason......and Allah knows best....

tertulisnya perjalanan hidup kita...pastinya adalah yang terbaik.....

Sekarang, kita nampak seseorang itu baik...perfect....sama hati...sekepala dengan kita...^_^

hingga buat kita terfikir-fikir..."kalau lah dulu..." "kalau lah itu..." "kalau lah ini..."

dan mungkin kalau kita jumpa dia dulu...dia tidak baik seperti sekarang.....

mungkin hadirnya seseorang dalam hidup dia yang buat dia lebih baik seperti sekarang....

dan mungkin kalau kita jumpa dia dulu...kita tak akan jumpa yang sekarang....

ironic isn't it?

menariknya hidup kita...kerana kita tidak punya kuasa meramal masa depan....

siapa yang akan kita jumpa esoknya?

mungkin somebody yang akan jadi teman hidup suatu hari nanti?

mungkin yang akan jadi kawan baik?

and mungkin juga yang bakal jadi musuh?

jadi para-para hati semua.....

kalau hidup tidak seperti yang kita inginkan...

tak bermakna..hidup kita tidak bahagia kan.....

kita hidup...learn to adapt new things....

learn to give and take....

learn to sacrifice..

kalau kita tidak belajar buat pilihan yang salah...

macam mana kita nak tahu pilihan lain yang betul???

-moga kita cukup kuat perthankan apa yang kita yakinkan- lots of love-sweetroses...

No comments:

Post a Comment

reality is not a fairy tale story...^_^