this is me

My photo
“I want to be very close to someone I respect and admire and have somebody who feels the same way about me.”

Wednesday, March 21, 2012

traffic congestion!!!

Time check!! 4.40 pm
Class start : 5.00 pm

Speed walking!!!

Hahaha...time pergi class kaki memang melangkah laju betul...
Lagi-lagi kelas dekat dewan kuliah...bila ramai sangat orang..mula lah bertolak-tolak masuk...
"Ala...ko lah dulu.."
"Eh aku pula,ko la"

A tolak B..B tolak C...

So,untuk mengelakkan situasi tersebut...kenalah jalan laju...laju..and laju...^_^
Tengah syok speed walking,ada pula jalan melenggang kat depan ni...
Kt dalam fac pun ada "Traffic congestion"!!!!
Rasanya orang depan ni kelas sama...
Time check!! 4.50pm

"Cik abg nak jalan melenggang pergilah pasar malam!!"

Bila nak pergi kelas jalan bukan main slow...bolah lagi main cuit-cuit..
Cuit-cuit lah kat rumah ke...cafe ke...
Ni tengah-tengah alam ni juga nak bergurau senda....hailoh!!
Sempat lagi nak beramah mesra dengan budak-budak fac lain...
Lelaki...:p
Slow and steady pun kenalah ikut masa and tempatnya...
Kalau dekat jalan,tau pulak bising,horn..bila org drive slow kt lane kanan
Kat sini kena ikut juga lah...:p IKUT KIRI JIKA TAK MEMOTONG....
Full speed!!...zapp,maaflah cik abg,nak lenggang2 pergi tempat lain..

My personally view:
Girls memang jalan laju time nak pergi class....
Tapi shopping..yes we're slow and steady...hahahaha :p
Guys memang...slow...steady...jalan nak pergi class...
Masuk class lambat..muka confident...selamba...^_^
Time shopping....laju je jalan...
Kan tak kena time and tempat tu...
hahahaha....

So,moral of the story :
Keluar awal nak pergi class!!!..even faculty seberang jalan je pun...since traffic congestion just not on the road only! hahaha...

Semoga kita cukup kuat pertahankan apa yang kita yakinkan-lots of love sweetroses~~~

1 comment:

reality is not a fairy tale story...^_^